Hoi! Ik ben Marleen, ik ben 21 jaar en woon samen met mijn moeder in een hele leuke woning. Ik ben momenteel van school af, maar ik hoop na de komende behandelingen eindelijk het laatste jaar van mijn havo af te kunnen maken. Ik ben momenteel zoekende naar een goede behandeling die bij al mijn klachten past. Of iets wat daar op lijkt.

Sinds begin 2012 heb ik chronische pijn waar ik over geschreven heb op marleenlife.blogspot.nl. Door alles wat er op dat moment in mijn leven gebeurde heb ik een dwangstoornis ontwikkeld. Naast een dwangstoornis is er ook een borderline persoonlijkheidsstoornis en posttraumatische stress stoornis vastgesteld. Door de combinatie van mijn mentale en fysieke klachten ben ik eigenlijk altijd een bijzondere client/patiënt. Iets wat ik erg lastig vind, omdat het lijkt alsof geen enkele behandeling bij me past. Maar, zoals ze zeggen, op elk potje past een deksel, dus ook op die van mij!

In de weekenden werk ik in de Efteling binnen de winkeltjes en daar heb ik het ontzettend naar mijn zin. Ondertussen probeer ik zoveel mogelijk uit het leven te halen en genieten van de dingen die ik nog wel kan ondanks al mijn ‘beperkingen!’

Mijn blog heet ‘Heldin op Sokken’ omdat ik best wel onhandig ben en de dingen vaak niet gaan zoals ik wil. Ik glijd vaak uit in het leven en alles gaat met vallen en opstaan, maar ik hoop dat ik ooit kan zeggen dat ik een heldin op schoenen ben en tot die tijd glijd ik met mijn sokjes gewoon de hele wereld over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *