52 happy weeks

52 happy weeks #10

Het is alweer de 10e week waarin ik de positieve punten van de week op een rij zet. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik het zo lang vol zou houden en stiekem is dat ook alweer een positief dingetje van deze week!

Zondag heb ik mijn allereerste première gehad. Ik ging naar de musical Pinokkio samen met een vriend van me en ik heb daar enorm van genoten. Ook is het heel apart om een première mee te maken en ik vond het een hele toffe ervaring.

Dinsdag had ik een afspraak bij mijn psycholoog en daarin sloot aan het einde een oude therapeut van de deeltijd aan om me iets uit te leggen. Er was iets mis gelopen in de wachtlijst van de deeltijd en dat gaf veel verwarring, maar doordat ze het me heeft uitgelegd merk ik dat er een enorme last van mijn schouders af is, zoiets gaf onbewust toch veel stress.

Woensdag heb ik een lesje Nederlands gevolgd ondanks dat ik me heel beroerd voelde. Ook de eerste les van de week die me lukte en meteen het leukste vak wat er is. Veel heb ik niet gedaan, het was vooral veel hangen, maar ik was wel eventjes buiten de deur en dat is op zulke dagen ook iets waard.

Donderdag ben ik samen met mijn moeder naar de Efteling geweest. Ik had een studiedag en mijn moeder had vrij gevraagd zodat we samen een dagje uit konden. Het was een hele leuke dag, veel gelachen en gekletst en mijn moeder is zelfs mee in de Baron geweest! (Trots!) Ook was het leuk om mijn werkplek even te laten zien aan haar. Ook hebben we bij pannenkoeken bij Polles Keuken gegeten en onszelf lekker verwend.

En zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor de mensen uit de Hoogstraat, dat is het revalidatiecentrum waar ik ruim anderhalf jaar geleden opgenomen ben. Ik heb nog steeds soms contact met de groep en we hebben het altijd enorm gezellig, dus het was fijn om een deel van de groep weer eventjes te zien.

Als ik erop terug kijk was het nog best een positieve week vergeleken met hoeveel pijn ik had, dat is dan weer een meevallertje. Op naar week 11!

Join the discussion

  1. Isolde

    Dat is zeker een leuke week! Ik hoop dat het deze week ook fijn gaat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.