52 happy weeks

52 happy weeks #11

Het is weer zondag en dat betekent dat het weer tijd is om terug te kijken naar de afgelopen week. Ik ben heel benieuwd hoe ver ik deze week ga komen, naar mijn idee heb ik niet zo heel veel positieve dingen ondernomen, maar we zullen het zien!

Zondag ben ik met mijn vriendin Xenia naar de musical Billy Elliot gegaan. We hadden afgesproken op Den Haag centraal en daarna was het meteen al gezellig. We hebben een foto gemaakt bij de Billy letters en na de show zijn we nog even over de boulevard gaan lopen. We zijn in een restaurantje daar gaan eten en hebben daarna nog een zakje snoep geschept bij een van de kraampjes op de boulevard.

Woensdag ben ik een uurtje naar school geweest, op de fiets. Dat was misschien niet het meest slimme idee door de pijn, maar ik heb het wel mooi gedaan!

Donderdag had ik een teambuilding in de Efteling. Het was een ontzettend gave avond en mijn team had gewonnen waardoor we allemaal met een echte Efteling-medaille naar huis gingen en ook heb ik weer lekker veel gelachen met mijn collega’s.

Vrijdag ben ik weer een uurtje naar school geweest en daarna heb ik heerlijk wat liggen schrijven terwijl ik op de bank lag en ik kwam even helemaal tot rust.

En zaterdag heb ik weer heerlijk gewerkt in de Efteling, dat was alweer een tijdje geleden en daarom ook weer even bijzonder. Ik heb er ontzettend van genoten.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.