52 happy weeks

52 happy weeks #13

Het is alweer week 13 van de 52 happy weeks en dat betekent dat ik op een kwart ben, wauw! Nooit gedacht dat ik dat zou halen, maar misschien zegt dat ook wel iets over mijn zelfbeeld. 😉

Ik heb niet echt een heel bijzondere week gehad, maar wel met genoeg positieve puntjes. Zo heb ik zondag de hele dag in de Efteling gewerkt op een andere plek dan normaal. Ik moest cd’s uitdelen bij de Baron 1898 en ik voelde me een beetje de barmhartige Samaritaan, zo leuk om mensen blij te mogen maken met zoiets als een cd’tje.

Maandag had ik een afspraak bij mijn psycholoog en heb ik een heel moeilijk gesprek gehad. Voor het eerst sinds de therapie heb ik mijn emoties laten gaan en ben ik keihard gaan huilen. Doodeng, maar wel een stapje in de goede richting. Ondanks dat het een heel negatief gespreksonderwerp was, heeft ze me ook veel complimentjes gegeven en normaal hou ik daar niet zo van, maar deze keer was het oké en geloofde ik haar ook echt.

Ik heb met mijn psycholoog afgesproken dat ik niet meer zou mailen wat me dwarszit, maar dat ik het op zou schrijven, zou printen en dan tijdens de therapie voor zou gaan lezen. Iets wat ik heel moeilijk vind, maar ik snap ook wel dat ik daarmee moet oefenen. Omdat ik heel erg zat met iets wat dinsdag was gebeurd en de afspraak om niet te mailen maandag gemaakt is, wist ik niet zo goed wat ik moest doen. Ik heb toen een mail gestuurd met de vraag of ze me even wilde bellen. Zo kon ik het wel eerder kwijt, maar moest ik het ook echt aan de telefoon vertellen. Weer heel eng, maar ik heb het wel gedaan.

Vrijdag ben ik een kort uurtje even uit huis geweest naar Waalwijk om te gaan shoppen in de Action. Ik ben helemaal los gegaan en daar lees je binnenkort een artikel over!

Verder heb ik deze week weer behoorlijk wat voor school kunnen doen en dat vind ik nog steeds een positief puntje omdat het niet vanzelfsprekend voor me is. En heb ik zaterdag heerlijk gewerkt met een groep leuke collega’s.

Dan zijn we alweer bij het einde van deze, niet zo bijzondere week. Ik ben ook blij dat ik daarom toch behoorlijk wat positieve puntjes heb kunnen opnoemen, op naar week nummer 14!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.