52 happy weeks

52 happy weeks #15

Zondag de 25e, ben ik met een vriendin nog even de Efteling in geweest. De laatste keer als bezoeker. We hebben een paar attracties gedaan, een ijsje gehaald en een eigenheymer gegeten. Omdat ik daarna moest werken, ben ik nog even wat warm eten gaan halen, bami met babi pangang, voor het eerst op, maar ik vond het echt heerlijk! Daarna heb ik weer een heerlijk avondje gewerkt.

Dinsdag kwam mijn leidinggevende met een ontzettend leuk nieuwtje. Ik kreeg te horen dat ik een van mijn beste vriendinnen mee mag nemen voor een dagje Efteling, als ambassadeur namens de Efteling. Na werktijd heb ik die vriendin opgebeld en vertelt wat ik net te horen had gekregen. Ze was ongelofelijk enthousiast en we hebben snel daarna alweer een datum geprikt om naar de Efteling te gaan.

Woensdag ben ik na de afspraak bij mijn nieuwe psycholoog, richting de Efteling gegaan voor de musical Pinokkio. De zaal zat over vol omdat het herfstvakantie was en omdat het last-minute was zat ik helemaal achterin. Toch heb ik er weer van genoten en ik heb meteen nog een keer geboekt voor de allerlaatste show!

Vrijdag had ik mijn laatste werkdag en dat was best een beetje raar. Maar er kwamen een hele hoop lieve collega’s langs om me gedag te zeggen, ontzettend lief!

En zaterdag had ik een verjaardag van iemand uit de Hoogstraat. Veel bijgekletst, mensen terug gezien die ik al tijden niet had gezien en enorm gelachen. Ook heb ik die dag (als volwassene) weer even geschommeld en dat was eigenlijk best prettig om te doen en dat zorgde er ook voor dat ik mijn spanning en onrust op een andere manier kon uiten, zeker voor herhaling vatbaar. En daarmee zijn we weer aan het einde van de week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.