52 happy weeks

52 happy weeks #16

Ik moet toegeven dat ik niet zo’n bijzondere week achter de rug heb. Naast de dagen met therapie heb ik namelijk weinig gedaan, maar ik zal proberen de positieve puntjes van de week er uit te halen!

Dinsdag ben ik voor het eerst op de fiets geweest naar therapie. Ik vond het heel zwaar, maar het gaf wel enorm veel voldoening. En ergens ben ik er ook best een beetje trots op. Ik wil het graag vaker gaan doen om zo mijn conditie ook een beetje op te bouwen en zo heb ik meer vrijheid en ben ik sneller thuis.

Woensdag had ik een afspraak bij mijn nieuwe psycholoog en hoewel ik het heel spannend vond, heb ik samen met haar mijn behandelplan nog een keer doorgelopen en een paar kleine dingetjes aangepast. Verder hebben we het ook over een miscommunicatie van de vorige keer gehad en ook dat was heel eng, maar ik heb het wel gedaan.

Donderdag had ik een kennismakingsgesprek met een sociotherapeut van de deeltijdbehandeling. Ik heb heel veel informatie gekregen en ik mag de 23ste starten met de deeltijd. Heel spannend, maar ik ben ook wel weer blij dat het zover is en door het gesprek ben ik iets minder gespannen voor mijn start in de groep.

Vrijdag heb ik een heerlijke hang-dagje gehad met mijn deken en Netflix en dat was best wel prettig om weer eventjes te hebben en ik voelde me daarna ook een beetje meer uitgerust na deze drukke therapie-week.

Zaterdag heb ik een beetje voor mezelf gezorgd en ben ik naar de kapper geweest. Er is weer een flink stuk van mijn haar af en er zit weer een beetje in model!

En dat was alweer het einde van deze week, hoe was jouw week?

Join the discussion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.