52 happy weeks

52 happy weeks #17

Er is alweer een weekje voorbij en door omstandigheden is dit artikel iets later dan de zondag, maar hé, dat was de afgelopen keren ook zo dus heel bijzonder is dat ook weer niet.

Zondag ben ik mijn Efteling-kleren gaan wegbrengen. Daarna ben ik nog even het park ingelopen om wat op te halen bij mijn leidinggevende en wat af te geven aan twee collega’s. Ze reageerden enorm enthousiast op mijn merci-chocolaatjes en verder was dat het officiële afscheid van de Efteling en dat is toch wel een beetje gek.

Maandag had ik de laatste afspraak bij Desirée*. Ze had chocoladepepernoten voor me gekocht en samen hebben we een spelletje gedaan en op een leuke manier afscheid genomen. Ook gaf ik haar het Polles keuken-pannenkoekenboek en een Blond mok van Hans en Grietje, samen met een leuke, zelfgemaakte kaart. De kaart (en brief die erin zat) vond ze het mooist en we hebben op een goede manier afscheid genomen. Zo goed, dat ik er zelfs een beetje vrede mee heb.

12186689_821449657953257_224204349045667847_o

Dinsdag had ik de laatste keer de voortraject-groep van de deeltijd. Wat een verademing dat ik daar éíndelijk mee kon stoppen en zo heb ik een weekje zonder groep en dat is ook wel eens even prettig.

Woensdag ben ik verder gaan lezen in het boek ‘Paaz’ van Myrthe van der Meer. Het was al een tijdje geleden dat het lezen lukte en omdat ik het boek voor school maar niet doorkwam, besloot ik om opnieuw te beginnen met iets wat meer in mijn straatje ligt en ineens lukte het een paar dagen achter elkaar om 50 (!!!!) bladzijdes te lezen.

Vrijdagavond kwam Kirsten langs omdat ik haar als Efteling-medewerker kon verrassen met een dagje Efteling met dank aan mijn leidinggevenden. Samen hebben we een brownie met gezouten karamel gebakken en daarna zijn we lekker gaan kletsen in bed.

Zaterdag was het dan zo ver, ik mocht haar eindelijk meenemen naar de Efteling! We hebben een ontzettend leuke dag gehad en heel erg genoten. Alle attracties die we wilden doen hebben we gedaan en we hebben het vooral heel gezellig gehad.

En daarmee zijn we alweer bij het einde van week 17, toch raar dat ik al zo lang bezig ben!

Hoe was jouw week?

*Desirée is een pseudoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.