52 happy weeks

52 happy weeks #18

En deze week zijn we wel op tijd voor de happy weeks, week 18 alweer. De tijd gaat snel!

Zondagochtend was Kirsten nog even bij mij thuis. Toen we haar hadden weggebracht naar het station ben ik gaan puzzelen en zo ben ik mijn dag heel rustig doorgekomen.

Dinsdag ben ik heel vroeg opgestaan om in een trein te stappen, waarna ik van Den Bosch helemaal naar Groningen ben gereisd. Daar heb ik lekker gegeten bij de la Place met een vriendin en zijn we nog even de stad in geweest. Gevolg was een nieuwe winterjas en een paar broeken. 🙂

Daarna ben ik weer terug gereisd naar Utrecht waar ik nog even een paar winkels in ben gelopen. Ik heb hele leuke knutseldingetjes (mozaïek) bij de Action gehaald voor 69 cent en een tekenblok omdat ik iets vaker wil gaan oefenen met tekenen. En toen alle winkels gingen sluiten, ben ik nog even gaan eten bij de McDonalds en dat was absoluut geen straf.

Woensdag ben ik naar Sarah* geweest, mijn psycholoog. En terwijl ik het ontzettend eng vond, heb ik aangegeven dat ik het beslissen om wel of niet naar de condoleance van mijn oma te gaan eigenlijk niet durfde. Enerzijds wilde ik er graag bij zijn, maar aan de andere kant wist ik dat ik het mentaal niet aankon. Dat heb ik maar wel mooi verteld! (En dat was het eerste wat ik haar vertelde dat ik eng vond om te doen). Samen met haar heb ik toen besloten om niet te gaan en heb ik voor mezelf gekozen, en ergens voelt dat best wel goed.

Vrijdag en zaterdag heb ik een lekker hangdagje gehad. Ik ben gaan puzzelen, heb wat artikelen uitgetypt en ik ben met Netflix op de bank geploft en zo was de week alweer voorbij!

Wat heb jij gedaan deze week?

*Sarah is een pseudoniem.

Join the discussion

  1. Koekjes en thee

    Goed dat je dat verteld hebt aan je psychologe en dat je voor jezelf kiest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.