52 happy weeks

52 happy weeks #19

De tijd ging heel snel deze week en dat is op zich al positief. Meestal gaat het namelijk zo traag dat het me verveelt.

Zondag had ik een leuke reünie met vrienden uit mijn jongere tienerjaren. Heel erg gezellig en ik heb vooral heel erg gelachen. Daarna zijn we met een klein groepje nog even Utrecht in gegaan en hebben we gegeten in een pizzeria, een heerlijke spaghetti!

Maandag had ik eerst een afspraak bij mijn psycholoog, daarbij schoof een van de sociotherapeuten aan omdat ik heel erg op zag tegen mijn dwang in de groep. Ik heb toen een stukje voorgelezen uit ‘Ze vinden me vast een idioot’ en dat heb ik later op de dag, ook in de deeltijdgroep gedaan. Doodeng, maar daardoor was er wel meteen weer wat begrip.

De eerste deeltijd-dag viel op zich wel mee, ik werd warm onthaald in de groep en iedereen liet mijn dwang voor wat het was, dat was prettig.

Woensdag heb ik me, ondanks mijn angsten, omgekleed bij PMT. En donderdag heb ik in de dagopening gezegd dat ik me heel erg druk maak om vrijdag, omdat ik op die dag 4 jaar ziek zou zijn en toen had ik de eerste deeltijdweek er alweer opzitten!

Vrijdag heb ik vrijwel de hele dag geslapen en zaterdag ben ik met de trein naar Xenia geweest. We hebben samen geluncht en daarna een aantal uren op de bank gehangen en dat was een heel mooi einde van deze heftige week.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.