52 happy weeks

52 happy weeks #2

Deze week ging het een stuk minder met me, ik zit even in een negatief dipje en daar kom ik niet goed uit. Maar dit artikel is er juist om terug te kijken naar wat wél goed ging deze week, dus dat ga ik bij deze ook proberen te doen!

Ik heb deze week 4 dagen mogen werken en dat vind ik sowieso heel erg leuk. In de Efteling voel ik me thuis en daardoor kwam ik de week een beetje door. Ik stond alle keren op mijn vaste plekje en dat vind ik het fijnst omdat ik daar zo wegwijs ben, alles kan vinden en daardoor ook veel minder stress ervaar. En ik moet toegeven dat werken zelf ook een hoop voldoening geeft en ik ben nog steeds heel erg blij dat ik dat (weer) kan!

Daarnaast heb ik met een collega de musical Grease geboekt voor september. Het duurt nog eventjes, maar ik heb er al heel erg veel zin in. Het zal zeker iets worden om mezelf er aan op te trekken op mindere momentjes en daar kan ik nu al mooi gebruik van maken.

En wauw, de views op mijn blog! Meer dan 1000 views in 9 dagen, super! Ook al schrijf ik vooral veel voor mezelf, was dat best wel een opstekertje. Mensen vinden het ‘leuk’ wat ik schrijf, mensen delen het en ik krijg er enorm veel reacties op. Eigenlijk is dat best wel raar, maar ook heel erg leuk!

En als laatste heb ik 2 van mijn verjaardag-vieringen gepland. 23 augustus word ik 18 en omdat dat niet zo’n handige maand is om je verjaardag te vieren, vier ik het in september voor vrienden. Ook al hou ik niet zo heel erg van verjaardagen, vind ik het wel leuk om alle mensen weer eens te zien en gezellig even bij te kletsen.

Vooral veel om naar uit te kijken dus!

Wat heb jij deze week voor leuke, positieve dingen gedaan?

Join the discussion

  1. Celine

    Mooi dat je ondanks alles toch nog deze puntjes kunt zien! Mijn grootste overwinning deze week was het naar huis vliegen ondanks mijn vliegangst. Ik vond het begin weer heel naar, maar ik heb zelfs iets durven drinken, en dat was al een hele stap. Ben benieuwd naar je volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.