52 happy weeks

52 happy weeks #20

Ik loop (weer) een beetje achter met mijn 52 happy weeks, sorry daarvoor. Maar ik ga proberen alles weer een beetje in te halen en weer een paar mooie overzichten van mijn weken te maken!

Week 20 was mijn tweede deeltijdweek, waarbij ik op de maandag nog een afspraak had bij mijn psycholoog. Ik zat heel hoog in mijn spanning en omdat ik haar nog niet helemaal vertrouw, vroeg ik of ik weg mocht gaan omdat ik tegen het huilen aan zat. We spraken af dat ik, als ik wat rustiger werd, weer terug zou komen en dat was me gelukt. Toch weer een klein stapje vooruit.

Woensdag hadden we in de groep sinterklaasviering waarin we een dobbelspel hebben gedaan met cadeautjes. Het was erg gezellig en ik heb erg veel gelachen. Uiteindelijk kwam mijn eigen cadeautje bij mij en daar was ik best blij mee want het was washitape en chocola (en dat is altijd goed!)

Bij PMT besloot ik een grens te trekken en me niet om te kleden omdat ik heel hoog in mijn spanning zat. Ik vond het doodeng, maar ik heb het wel gedaan.

Donderdag heb ik een groepsgenoot proberen te troosten. Ik ben daar absoluut niet goed in, maar het leek dit keer wel redelijk te gaan en daar ben ik heel blij mee. En na de therapie-dag ben ik met een van de sociotherapeuten gaan zitten en heb ik verteld over dat de pijn heel erg toenam. Ook iets wat ik heel eng vond.

En zaterdag was het sinterklaasavond wat ik heel gezellig met mijn familie heb gevierd en ik heb leuke cadeautjes gehad. Veel washitape, een powerbank en een chocoladeletter. Na de cadeautjes zijn we met z’n allen foto’s gaan bekijken van vroeger en ik heb een hele leuke avond gehad.

En dat was alweer het einde van week 20, hoe hebben jullie sinterklaas gevierd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.