52 happy weeks

52 happy weeks #22

Er is alweer een week voorbij en daarmee zijn we al bij week 22 van de happy weeks aangekomen. Het begon eerste paasdag al goed. Samen met mijn moeder hebben we een high tea gemaakt voor mijn broers (en aanhang). Het was heel erg gezellig en ik heb vooral ontzettend veel gegeten. Maar vooruit, het was pasen!

Tweede paasdag ben ik naar de musical Pinokkio geweest, voor de 7e keer. Oeps. Het was de allerlaatste voorstelling, dus het was echt een beetje afscheid nemen, ik ben enorm trots op de cast en ben blij dat ik ze zo vaak heb mogen zien spelen.

Na de voorstelling ben ik nog even de Efteling in te gaan om te kijken bij het nieuwe sprookje: Pinokkio. Het was heel druk en ik was een beetje ongeduldig, waardoor ik het snel heb bekeken, om er vervolgens op uit te komen dat ik nog maar een keer ga kijken als het wat rustiger is.

Ik ben nog even langs ‘mijn’ winkeltje gelopen, waarbij ik warm werd ontvangen door een leuke collega.
‘Marleen, er hangt iets voor je in de paastak achter!’
‘Voor mij? Maar mijn contract is nog niet in gegaan?’
‘Ja voor jou!’
En toen ik eenmaal in de kantine stond, hing er iets voor me in de complimentenboom. Ontzettend lief en ik voelde me alweer helemaal welkom en mijn eerste werkdag was nog niet eens aangebroken!

efteling complimentenboom

Dinsdag heb ik SE2 wiskunde gemaakt, het leek even helemaal niet goed te gaan. De eerste drie vragen wist ik niet en toen schoot ik in paniek, maar uiteindelijk ging de rest wel redelijk en kreeg ik woensdag te horen dat ik een 8,2 had gehaald! 🙂

Dinsdagmiddag ben ik naar de verjaardag van lief vriendinnetje Xenia geweest. Ik had eigenlijk verwacht dat ik het niet zo lang vol kon houden, maar uiteindelijk heb ik daar tot een uur of 10 gezeten en was ik een van de laatste die weg ging. Ik vond het vooral heel fijn om Xenia weer even te zien, want dat was alweer heel wat maandjes geleden.

Woensdag had ik niet zo’n goede dag. Maar desondanks heb ik 2/3e van de psycho motorische therapie meegedaan (waar het normaal maar max. een kwartiertje lukt) en ben ik na de deeltijd een half uurtje in het zonnetje door ’s-Hertogenbosch gaan fietsen. Best veel bewogen op die dag dus.

Donderdag had ik voor de deeltijd een afspraak met mijn psycholoog. Wonderbaarlijk ging dat super goed. Ik praatte, ik keek haar aan, ik dook niet in elkaar zoals normaal. Ontzettend fijn dat dat eens lukte en dat we het echt over iets konden hebben. En op de deeltijd heb ik besproken over het terugkomen in de maatschappij, het terugkeren bij de Efteling en al mijn zenuwen daarvoor. Een goede therapie-dag dus!

Vrijdag heb ik SE3 van wiskunde gemaakt, ik was binnen 55 minuten klaar, terwijl ik er 100 minuten voor had. Een beetje twijfelachtig dus of ik alles wel goed heb gedaan, maar ik denk dat dat ook wel een goed punt wordt. (Op z’n minst een voldoende). Daarna ben ik even naar de Efteling gegaan om mijn personeelspas op te halen en wat zaken te regelen en toen heerlijk in het zonnetje door het park gelopen en op een grasveldje gaan zitten.

En gisteren was natuurlijk dan eindelijk mijn eerste werkdag na mijn korte stop van 5 maanden. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar ik kreeg een heel warm welkom van al mijn collega’s. Ik heb regelmatig gehoord dat ik er goed uit zag en na een minuut of 10 aan de kassa was ik eigenlijk alweer gewend en voelde het net als vanouds. Die zenuwen waren dus helemaal niet nodig geweest, ik heb ontzettend van de werkdag genoten!

Een week met heel veel positieve puntjes, hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.