52 happy weeks

52 happy weeks #4

Deze week een best rustig weekje gehad, maar dat maakt de week niet minder leuk. Ik moet toegeven dat mijn lichaam ook wel een beetje toe was aan rust en daar heb ik heerlijk aan toegegeven met een paar pyjama-dagen.

Woensdag ben ik nog op bezoek geweest bij Carlijn, die deze maand de heldin van de maand is. Ze is op dit moment opgenomen om een diagnose te stellen en ik had beloofd een keer langs te komen. Als verrassing kwam ze met de bus naar het station toe, terwijl ze dat eigenlijk heel eng vindt! Daar aangekomen hebben we gezellig een potje skip-bo gespeeld en heel erg gelachen om haar bed. Die kraakte namelijk ontzettend leuk als je erop bewoog.

Donderdag ben ik mijn schoolspullen wezen inkopen en heb ik me weer getrakteerd op twéé nieuwe notitieboekjes en 2 diy-setjes. Ik word er alweer helemaal vrolijk van als ik eraan terug denk en ik heb nu al zin om ermee aan de slag te gaan.

Vrijdag heb ik een middagje series gekeken en het einde van de middag naar de Efteling gereisd omdat het zo rustig was. Twee keer in de baron gegaan, me getrakteerd op een ijsje en een grote zak popcorn mee naar huis genomen. Deze week was een week vakantie!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.