52 happy weeks

52 happy weeks #5

Een dagje later dan normaal vanwege mijn verjaardag, maar dat maakt de positieve puntjes niet minder. Deze week zijn het er veel en daar ben ik heel erg blij mee, eindelijk lukt het me een beetje om ze iets beter te zien! (En dat is ook weer een positief puntje!)

Vorige week maandag was de eerste afspraak met mijn psycholoog na haar vakantie. Ik was heel zenuwachtig, maar het was ook een enorme opluchting dat ze weer terug was. Aan het einde van de sessie heb ik haar mijn blog laten zien en ze vond het enorm leuk en ze klonk zo trots toen ze dat zei. Dat was echt een opsteker voor me, omdat ik het best belangrijk vond wat zij ervan vond.

Ook gaat ze mijn blog soms lezen over hoe ik dingen ervaar. Zo heb ik ook de datum verteld van het artikel ‘Dingen die je niet moet zeggen tegen iemand met een dwangstoornis’ omdat ze daar heel erg nieuwsgierig naar was.

Dinsdag heb ik samen met mijn moeder mijn schoolboeken gekaft. Op dat moment besefte ik eigenlijk hoeveel zin ik eigenlijk weer in het schooljaar heb. Het is een gewone bruine kaft, omdat ik er in de loop van het schooljaar leuke dingetjes op wil plakken en versieren en ik word daar nu al helemaal enthousiast van! Ook heb ik mijn huis een gezicht gegeven voor de wekelijkse wereldontdooi-opdracht. Het heeft me heel erg aan het lachen gemaakt dat mijn huis er zo leuk en schattig uitziet, het heeft in ieder geval een flinke lachbui veroorzaakt. Als laatste heb ik die avond 2 musicals geboekt, de Sound of Music en Billy Elliot en daarmee had ik dus weer iets om naar uit te kijken!

Woensdag en donderdag heb ik gewerkt en dat is al een positief puntje op zichzelf. Vrijdag ben ik naar Amsterdam gegaan, heb ik kunnen genieten van het heerlijke weer, ben ik naar het Rijksmuseum geweest en heb ik genoten van mijn laatste Sound of Music.

Zaterdag heb ik overdag gewerkt en ben ik de avond blijven hangen om mijn verjaardag samen met mijn vriendin Xenia en haar zus te vieren (die op dezelfde dag jarig is). We hebben heerlijk pannenkoeken gegeten bij Polles Keuken en hebben enkele attracties gedaan. Daarna hebben we de avond afgesloten met de watershow Aquanura en is er afgeteld tot 12 uur.

Gisteren heb ik mijn verjaardag gevierd voor familie. Mijn broers en een paar familieleden kwamen langs en we hebben het rustig aan gevierd met wat borrel-hapjes, taart en een drankje. Verder heb ik ongelofelijk veel felicitaties gekregen van zowel veel bekenden, als veel onbekenden. Daarvoor iedereen bedankt!

Ik vond dit echt een hele positieve week en hopelijk kan ik volgende week weer net zo positief maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.