52 happy weeks

52 happy weeks #6

Vandaag is het weer tijd voor de positieve puntjes van deze week! Ik moet toegeven dat ik het elke week nog steeds erg moeilijk vind, maar tegelijkertijd besef ik nu pas dat dit al week 6 is dat ik het doet en het tot nu toe wel elke keer is gelukt.

Deze week was jeugdvakantiewerkweek en dat betekent dat ik erg veel te doen had. Maandag heb ik meegeholpen met de kinderbingo en heb ik spook gespeeld tijdens de spooktocht. Ook meteen weer iets engs overwonnen want ik heb mezelf laten schminken als een eng monster.

IMG-20150824-WA0008

Dinsdag óók weer een angst overwonnen, namelijk een andere stoel tijdens de groep en heb ik getrakteerd op een aardbeiencakerol voor mijn verjaardag. Woensdag heb ik een lekker relax-dagje gehouden met mezelf en Netflix en daar was ik best wel aan toe en hetzelfde geldt voor de donderdag overdag.

Donderdagavond ben ik heel eigenwijs toch naar het kamp van jeugdvakantiewerk geweest waar ik lekker bij het kampvuur heb gezeten en marshmallows heb geroosterd. Het was weer vanouds gezellig en er waren een aantal oud-commissieleden komen buurten.

Gisteren ben ik nog even wezen kijken bij de brandweerdag van jeugdvakantiewerk, maar ik was te moe om mee te helpen. En de avond natuurlijk weer in de Efteling doorgebracht tijdens de laatste zomeravond.

Ik moet zeggen dat ik deze week best veel positieve dingen had, weer iets om een klein beetje trots op te zijn. Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.