52 happy weeks

52 happy weeks #7

Deze week heb ik behoorlijk wat positieve dingen en ook al viel niet alles even goed mee, lukte het me wel om op de meeste dagen iets positiefs te doen.

Zondag ben ik samen met een collega naar Amsterdam afgereisd voor de uitmarkt. We hebben even de markt over geslenterd, een Soldaat van Oranje-tas gescoord. Daarna zijn we gaan kijken bij de repetities van de musical sing-a-long en in de avond stonden we er ook bij, helemaal vooraan! Het was enorm gaaf en het gaf een grote adrenalinekick waardoor ik er echt van kon genieten.

Ook heb ik die dag een bekende gezien die ik al een tijd niet had gezien en kreeg ik officieel te horen dat ik naar de première van Pinokkio kon. Weer iets leuks op de planning dus!

Dinsdag was mijn eerste schooldag en ondanks dat het heel zwaar was, was het ook weer echt genieten dat alles weer een beetje ‘normaal’ lijkt te worden. Het was vol te houden en het gaf best wel een beetje voldoening om weer voor school bezig te zijn.

Verder is het me deze week gelukt om een heel hoofdstuk van geschiedenis door te nemen en dat is een hele tijd geleden dat dat zo snel ging.

En ik heb deze week regelmatig ontspanningstijd ingepland waarbij ik met wat lekkers een date had met Netflix en waarbij ik positief kon ont-prikkelen.

Ik merk dat het elke week een stukje makkelijker wordt om de positieve dingen van de week in te zien, dat is ook weer een positief puntje en daar ben ik echt enorm blij mee!

Heb jij een leuke week gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.