52 happy weeks

52 happy weeks #8

Het is weer zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor de happy week-samenvatting! Ik moet toegeven dat ik niet mijn beste week had met veel dipjes, maar desalniettemin heb ik toch een paar positieve momentjes kunnen scoren!

Maandag was mijn psycholoog ziek, maar omdat ik voor het weekend had gemaild omdat het niet zo goed ging, kreeg ik het aanbod om een sessie te krijgen bij diegene die me in de vakantie ook had opgevangen. In eerste instantie had ik nee gezegd, maar later had ik teruggebeld dat het misschien toch wel een goed idee was. Ik vond het doodeng, maar ik heb het wel gedaan!

Dinsdag was mijn psycholoog weer beter en belde ze me op. We hebben een nieuwe afspraak gemaakt en ze zei dat ze het super top vond dat ik toch naar die vervangster was geweest en dat was toch best wel een opstekertje.

Dinsdagavond mocht ik als Efteling-medewerker naar de generale repetitie van de musical Pinokkio. De musical was ontzettend gaaf, met veel humor en ik heb er enorm van genoten. Na de show kwam ik nog een oude bekenede tegen van de middelbare school waar ik even mee heb staan praten.

Woensdag had ik ontzettend veel pijn, zoveel dat ik weer nauwelijks kon lopen. Die dag ben ik dus ook niet naar school gegaan. Ik heb heel veel geslapen en een kleine marathon Orange is the new Black gehouden, waardoor de rustdag toch iets minder als een straf voelde.

Vrijdag heb ik mijn verjaardag gevierd voor vrienden. Met een man of 15 was het voor mij druk genoeg. Ik heb een hele gezellige avond gehad, veel bijgekletst en veel gelachen. De meeste vrienden zie ik niet vaak omdat ze ondertussen al studeren, dus het was heel leuk om iedereen weer te zien.

En als laatste ben ik zaterdagavond naar de musical Grease geweest. Een hele leuke, bekende musical waar ik vast en zeker nog een keer naartoe ga. Na de show heb ik nog een poster en een programmaboekje gekocht als aandenken en in de nacht heb ik heerlijk liggen nagenieten!

Wat voor positieve momenten heb jij deze week gehad?

Join the discussion

  1. Kim

    Klinkt als een fijne, goede week. Klinkt misschien een beetje gek, door de woensdag, die neem ik even een beetje niet mee hierin misschien. Maar én een hele dappere uitdaging uitgegaan, naar Grease en Pinokkio geweest, fijne tijd gehad met vrienden en ook nog een complimentje van je psycholoog! Goed bezig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.