52 happy weeks

52 happy weeks #1

DSC01981

In blogland zijn er veel mensen bezig met de tag 100 happy days. Het idee lijkt me ontzettend leuk, maar omdat ik (nog) niet zo goed ben in positieve puntjes zien, maak ik hem ietsje makkelijker voor mezelf en toen kwam ik uit op de 52 happy weeks. Eén jaar lang kijk ik elke zondag terug naar de positieve momentjes van de week.

Deze week staat natuurlijk op 1 dat mijn blog online is gekomen. Het is zo ontzettend leuk om zoveel enthousiaste reacties te krijgen. Ik moet ook zeggen dat ik er heel erg van geniet. ’s Ochtends kom ik mijn bed gemakkelijker uit omdat ik aan mijn blog wil werken en elke keer als ik weer een artikel klaar heb geeft me dat een enorm bevredigend gevoel. Het is zo fijn dat ik gewoon weer kan schrijven, dat lukte heel lang niet doordat ik alle woorden moest tellen met mijn dwang. Heerlijk dat me dat nu wil lukt, tussen het tellen door!

Verder ben ik dinsdag met een vriendin gezellig in de la place gaan eten. Een broodje kruidenroomkaas en een cola en we hebben gezellig zitten kletsen. Daarna zijn we nog maar een potje skip-bo gaan doen en uiteindelijk was de tijd om en moest ik naar therapie. Zoiets leuks voor therapie in de stad scheelt een hoop zenuwen en gedoe.

En natuurlijk staat de musical Billy Elliot van afgelopen woensdag ook in deze week. Wat heb ik daar van genoten! Als er iets is waar ik ergens van kan genieten, dan is het een musical wel. Daarnaast merkte ik in de zaal op dat ik ontspannen zat en kon ik de pijn en de dwang heel eventjes vergeten.

Als laatste ben ik zaterdagavond naar de zomeravond in de Efteling geweest. Het was erg rustig door het weer, maar dat maakte het juist ook weer lekker doordat je nergens lang hoefde te wachten. Daarbij had ik een ontzettend leuke vriendin bij me die hele droge, slechte grappen kan maken, dus ik heb mijn lach-voer van de week weer gehad!

Heb jij deze week ook positieve, leuke dingetjes gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.