52 happy weeks

52 happy weeks #3

pannenkoek wafel

Vandaag is het weer tijd voor het overzichtje van de week met alle positieve puntjes op een rij!

Afgelopen dinsdag hebben we voor het eerst pannenkoeken gemaakt uit het Polles-pannenkoekenboek (van de Efteling). Een pannenkoek met stukjes stroopwafels, geraspte chocola en aardbeien-jam. Ik moet zeggen dat het echt heerlijk was. Het is wel een suikerbom, maar ik vond het zeker voor herhaling vatbaar.

Verder heb ik deze week een puzzel af gemaakt waar ik al een behoorlijke tijd mee bezig was. Het was een puzzel waarvan je toekomst moet voorspellen (Wasgij), je hebt dus geen voorbeeld van de puzzel en dat maakte het best wel een uitdaging.

Ook heb ik deze week extra plannen gemaakt voor de musical sing-a-long, ik weet in ieder geval dat ik dit jaar voor het eerst ga. Ik kijk er echt enorm naar uit en ik weet zeker dat het heel erg leuk word, eindelijk ben ik fysiek sterk genoeg om het aan te kunnen!

Een vriend van me stelde voor om nieuwe portretfoto’s van me te maken voor mijn blog als we elkaar weer zien. We zien elkaar niet vaak, dus het gaat nog een tijdje duren, maar het aanbod vond ik erg fijn en leuk! Ik vind het leuk dat mensen ook mee willen werken om mijn blog nog mooier en leuker te maken.

Als laatste ben ik de zaterdagavond na het werken weer de Efteling zelf in geweest. Weer de baron (en dit keer mijn angst overwonnen om aan de zijkant te zitten). Ook hebben ze heerlijk (goedkoop) schepijs in de Efteling en heb ik 3 bolletjes naar binnen gewerkt. En zo heb ik deze week geweldig afgesloten!

ijsje

Wat waren jullie positieve dingen van deze week?

Join the discussion

  1. Celine

    Die pannenkoek ziet er zo lekker uit! Mijn hoogtepuntje was dat ik eindelijk heb besloten om een nieuwe blog aan te maken en daarmee aan de slag te gaan. Op naar volgende week ?

  2. Xenia

    Met mijn ijs erbij waren het wel 4 bolletjes haha ?

  3. nilo de roock

    Heb net de “Wasgij” puzzel ontdekt (!), had er nog nooit van gehoord. De wereld zit vol met dingen die we (nog) niet kennen, of misschien wel nooit zullen leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.