999 vragen aan mezelf

999 vragen aan mezelf #1

 

Wie ben ik? Waar hou ik van? Een vraag die steeds vaker door mijn hoofd speelt en dus is het tijd om antwoorden te gaan zoeken. Ik kocht het boek ‘999 vragen aan jezelf’ en besloot mijn weg naar antwoorden te delen op mijn blog. Ik doe ze in random volgorde, zodat ik makkelijke en moeilijke vragen af kan wisselen.

 1. Wat zijn je voornamen?
  Zoals iedereen weet heet ik Marleen, doopnamen heb ik niet. Wel vonden mijn ouders het lastig om een naam te kiezen en kreeg ik een tweede naam. Anne. Ik heet dus Marleen Anne.

 

 1. Waar ben je allergisch voor?
  Ik ben allergisch voor noten en speculaaskruiden. Dat eerste vind ik eigenlijk helemaal niet erg, ik vind ze niet lekker en ook pindakaas vind ik ontzettend stinken. Speculaaskruiden vond ik zowel vroeger als nu wat minder, vooral met sinterklaas. Ik vind pepernoten namelijk echt vreselijk lekker. Vroeger kon ik er helemaal niet tegen, nu eet ik ze in kleine mate, zodat ik niet te ziek word, maar er wel van kan genieten.

 

 1. Voorgerecht of Dessert?
  Voor veel mensen is dit een lastige vraag, voor mij eigenlijk niet. Ik ben een echt toetjesmens en ik eet eigenlijk nooit voorgerechten. Favoriete toetje van dit moment is zeker panna cotta, heerlijk!

 

 1. Heb je weleens iets gestolen?
  Op een snoepje in de Kruidvat na toen ik klein was, niet. Ik snap de mensen die stelen ook niet en verbaas me er elke keer over dat mensen dat doen. Blijf van andermans spullen af, zo moeilijk is het toch niet?

 

 1. Welke drie woorden omschrijven jou het best?
  Ik denk: vrolijk, behulpzaam en onzeker. Al is dat eerste soms wel uiterlijke schijn.

 

 1. Bankhangen of stappen?
  Stappen vind ik leuk voor een aantal keer, maar bankhangen vind ik het fijnste denk ik. Lekker op de bank met iets lekkers en Netflix of Videoland, daar kan ik erg van genieten. En het zijn veel minder prikkels dan in een club dansen.

 

 1. Kun je fietsen?
  Ik heb leren fietsen toen ik een jaar of 5 was. Ik weet nog dat ik dacht dat ik het kon en alleen op pad ging, maar vervolgens niet meer wist hoe ik moest remmen en dat ik tegen een muur op reed. Maar gelukkig is het goed gekomen en heb ik er flink wat op los gefietst.

 

 1. Welk leesteken gebruik je het vaakst?
  Jullie kunnen het weten, maar ik gok zelf op de komma. Al zou een punt eigenlijk ook logisch zijn.

 

 1. Welke huisdieren heb je allemaal gehad?
  We hebben thuis goudvissen en konijnen gehad. Al moet ik toegeven dat ik de konijnen maar eng vond. De goudvissen waren wel van mij, maar ik vond het jammer dat ik ze niet kon aaien. Wel ooit gedaan, maar toen ging die redelijk snel dood. Vissen zijn niet om te aaien.

 

 1. Koffie of thee?
  Als ik echt moest kiezen thee. Maar ik drink niet veel thee, ik ben meer van de ranja. Hulde voor ranja. Koffie vind ik vies. Behalve hopjes, die snoepjes met koffiesmaak, die zijn weer lekker!

 Dat waren alweer 10 vragen over mezelf, leuk dat je aan dingen denkt waar je al heel lang niet meer over na hebt gedacht. Wat zijn jullie antwoorden op deze vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.