Persoonlijk

De mooie momenten van 2015

Het is alweer het einde van het jaar, terwijl ik dat gevoel nog helemaal niet heb. Ik moet zeggen dat dit een best fijn jaar was. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, ik heb een nieuwe website online gezet (waar ik enorm trots op ben) en ik ben vooral gaan genieten van de kleine dingetjes, hoe moeilijk die soms ook nog te zien zijn.

In de mooiste momenten van 2015 horen natuurlijk alle musicals die ik heb bezocht. Wat gaven ze me weer veel afleiding en genot, daar kan ik ook over blijven praten. Waanzinnig Gedroomd, The Sound of Music, Moeder Ik Wil Bij De Revue, Billy Elliot, Pinokkio, Grease en Belle and the Beast, wat waren jullie mooi!

Verder mag ik me enorm op prijs stellen met de vrienden die ik heb en de vriendschappen die dit jaar alleen maar sterker zijn geworden. De leuke dagjes en avonden Efteling met Xenia, de treinreisjes naar Louise en de dagen met Kirsten waren super. Stuk voor stuk zijn het vrienden die ik absoluut niet kwijt wil en waar ik enorm zuinig op ben, want als er iemand voor me is geweest dit jaar, dan waren het deze mensen wel. Hoe slecht ik er ook bij zat, ze waren er altijd en daar ben ik ze zo dankbaar voor! (Dank jullie wel lieverds!)

CCF31122015_00001

De dagen werken in de Efteling behoren ook tot mijn mooie momenten en dat waren er (gelukkig) heel veel. Elke dag dat ik in de Efteling gewerkt heb, heb ik er op en top van genoten. De gezellige praatjes bij de kassa’s, de schaterlachjes van de kinderen, het zwaardvechten met stoere ridders, ik had het voor geen goud willen missen.

2015 was ook het jaar van mijn gala, eind april. Het was een beetje raar om daar te zijn zonder dat ik examen deed, maar leuk was het wel. Voor het eerst voelde ik me echt even ‘vrouw’ (Ik had een jurk aan!) en voelde ik me heel eventjes bijzonder.

DSC01920

En als laatste kijk ik terug op de stapjes vooruit. Ik kreeg eindelijk een goede psycholoog die ik heel dankbaar ben door alles wat ik van haar heb geleerd. Ik kreeg de juiste hulp, kreeg de juiste medicatie en zo ging het eindelijk een klein beetje beter met me. Ik durf nog niet te hard te juichen, want ik ben er nog lang niet en heb nog een lang therapie-leven voor de boeg, maar het beginnetje is gemaakt!

Join the discussion

  1. Kirsten

    Wat lief! De liefde die je aan iemand geeft, krijg je terug, want als er iemand is geweest die er voor mij was; ben jij het wel.

    Ben trots op je Marleen! 2015 was niet makkelijk voor je, maar ondanks alles heb je er toch een mooi jaar van gemaakt <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.