Persoonlijk

Een beetje voldoening

De eerste schoolweek is alweer voorbij en het eerste huiswerk is gemaakt en ik moet toegeven dat de eerste week heel zwaar was, maar ook een beetje meeviel.

Ik was heel erg bang dat ik het schooljaar zowel fysiek als mentaal niet aankon. De laatste tijd werkt mijn lichaam niet meer altijd even goed mee. Dat stuk viel gelukkig heel erg mee. Ik haalde de uren school naast mijn therapie en hoewel ik wel een stuk vermoeider was, was het nog wel behapbaar. Verder was ik behoorlijk overprikkeld, maar lukte het me om genoeg te ont-prikkelen voor de volgende dag en zo was er eigenlijk niks aan de hand.

Verder was ik bang dat het me dit schooljaar wéér niet zou lukken door mijn teldwang, omdat lezen (ik moet alle woordjes tellen) vrijwel onmogelijk is. Heel even leek het de eerste dag mis te gaan, waarna het de rest van de dagen best prima ging als ik niet te veel achter elkaar deed. Dat was echt een enorme opluchting en gelukkig gaf me dat een beetje hoop voor de rest van het jaar.

Het eerste huiswerk was veel lezen, maar toen dat gelukt was en de opdrachten gemaakt waren was ik ook een beetje trots op mezelf. Het gaf een beetje voldoening, eindelijk iets wat wél was gelukt. Waar ik niet bij af moest haken omdat het fysiek of mentaal niet ging. Hopelijk geeft dit ook de rest van dit jaar weer en dat het dan maar makkelijker dan vorig jaar mag worden!

Hoe was jouw school- of werkweek?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.