Persoonlijk

Het sprookje (bijna) ten einde

Zaterdag had ik mijn beoordelingsgesprek in de Efteling, een gesprek waar ik me erg druk over maakte en waar de zenuwen door mijn lijf heen gierde als ik er aan dacht. Zulke dingen vind ik altijd lastig, want wat als ze me niet goed genoeg vonden?

Ik kreeg te horen dat mijn contract helaas niet verlengd wordt. Verder was het gesprek heel positief. Ze vonden me een leuke collega, oprecht aardig en ik zette me goed in voor de gasten. Een grote opluchting en een last van mijn schouders, het ligt niet aan het werken. Er zijn gewoon minder werknemers nodig in de winter en dit keer is besloten om me geen contractverlenging te geven net zoals vorig jaar.

Aan de ene kant vind ik het enorm balen dat ik die contractverlenging niet heb gekregen. Ik heb het erg naar mijn zin en ik heb een leuk contact met collega’s. Ook kon ik enorm genieten van alle mooie momenten die ik daar gezien en beleefd heb, en nog steeds. ’s Avonds als ik niet kan slapen kijk ik daar naar terug.

Maar zelf merkte ik dat de dwang steeds meer de overhand nam tijdens het werken en dat dat soms problemen opleverde. In dat opzicht is het misschien ook wel goed dat ik geen contractverlenging heb gekregen en kan ik echt 100% voor mijn behandeling gaan.

Erg vind ik het dus niet, er komen nog wel meerdere kansen voor me en ik kan me nu volledig richten op mijn behandeling en school, ook heel belangrijk. Voorlopig mag ik nog eventjes genieten, want pas op 31 oktober verloopt mijn contract. En wie weet kom ik over een tijdje gewoon weer terug in de wereld vol wonderen!

Join the discussion

  1. Kim

    Jammer dat je geen contractsverlenging krijgt, maar zoals je schrijft, misschien ook wel goed dat je je nu helemaal op je behandeling kunt richten. 🙂

  2. Michelle

    Marleen, aangezien dat je contract afloopt op 31 oktober, hoop ik nog van harte dat je met ons meegaat naar het Halloween feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.