swap

Heldin op Sokken: chocolate swap

 

heldin-op-sokken-chocolate-swapIk ben de laatste tijd helemaal into het swappen. Nu had ik met een aantal twittervrienden het over chocola en kwamen we al redelijk snel op een idee om een chocolate swap te organiseren, dus bij deze: Welkom bij de Heldin op Sokken Chocolate Swap!

Het idee is als volgt: Jij maakt een pakketje voor iemand van tenminste 5 euro aan chocola. En 3 euro aan een persoonlijker cadeautje. Verder kan je het pakketje versieren, leuke kaartjes erbij doen en er letterlijk een feestje van maken voor de ander in de brievenbus. Ideeën staan vrij! En meer uitgaven mág altijd, maar vergeet niet dat je misschien geen pakketje van hetzelfde bedrag terugkrijgt.

Inschrijven kan maar heel even, tot woensdag 12 april 23:59 via swap@heldinopsokken.nl door middel van je naam en adres te mailen! Zodra je je inschrijft, stuur ik zo snel mogelijk een mini-vragenlijstje op met je naam, adres, welke chocolade je het lekkerst vind en ruimte voor een stukje om iets over jezelf te vertellen. Dit kan je swapmaatje helpen om er een persoonlijk pakketje van te maken.

Na de inschrijvingsdatum krijg je zo snel mogelijk een mailtje met de naam van jouw swapmaatje en de vragenlijst van diegene. (Dit zal donderdag of vrijdag zijn) Op uiterlijk donderdag 27 april verstuur je het pakketje. Eerder mag altijd!

Enkele voorwaarden:

  • Jouw postadres is in Nederland.
  • Je bent bereid minimaal 8 euro te besteden. (5 voor chocola, 3 voor iets anders)
  • Je hebt een Twitter of Instagram account, of een blog zónder slotje. Óf een goede omschrijving over jezelf en wat je leuk vindt. Zo kan je swapmaatje meer persoonlijke dingen van je zien!
  • Alles wat je plaatst over de swap op social media gebruik je de hashtag #heldinopsokkenchocolateswap

En een extra tipje: t/m maandag 17 april zijn de repen van tony’s chocolonely in de bonus bij de Albert Heijn. Zo kan je je swapmaatje extra blij maken met zijn of haar favoriete smaak.

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar swap@heldinopsokken.nl , zet dan wel ‘vraag’ als onderwerp in de mail.

Heel veel plezier met het samenstellen van het pakketje en natuurlijk met het eigen feestje in je brievenbus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.