swap

Swap-post #1

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven over het swappen. Ondertussen zijn er 2 pakketjes en één kaartje binnen en komt mijn 3e pakketje er binnenkort aan. Ik geniet enorm van het samenstellen van de pakketjes, maar ook het krijgen is zó verschrikkelijk leuk. Letterlijk een feestje in de brievenbus!

Tiny Potato

Allereerst kreeg ik een heel leuk, toepasselijk kaartje van mijn swapmaatje van de S&S Mental Health swap. Ik vond de lieve woorden zo ontzettend fijn om te krijgen. Ze kwamen ook op een heel fijn moment. Het heeft een felbegeerde plek gekregen op mijn bureau, waardoor ik hem elke dag zie als ik wakker word en wanneer ik naar bed ga. Because, that tiny potato says that I can do the thing! 🙂

img_20170425_151401

Daarna kwam een pakketje van mijn eigen Heldin op Sokken chocolate swap, gemaakt door Steffie. Het was al zo gaaf ingepakt, dat ik het bijna zonde vond om het uit te pakken. Er zat van alles in! Natuurlijk wat heerlijke repen chocola en een kaartje, maar ook een mug-cake om te maken, een moddermasker met chocola, een mini snijdplankje en een geweldige slinger van hout met de tekst: ‘all you need is chocolate.’ Een slinger die zeker een prominente plek op mijn kamer krijgt. Heel erg bedankt.

chocolateswap

Voor de instaswap spring edition 2017 kreeg ik ook al zo’n mooi pakketje binnen. Ik had een echte dipdag, maar door deze swap werd ik meteen weer een beetje vrolijk. Een kaarsje, chocola, zaadjes voor mooie bloemen, kleurpotloden, een houten huis met leuke quote, een kaartenslinger om zelf te maken, een colour-a-puzzle en ansichtkaarten om zelf in te kleuren. En natuurlijk sokken, want ik ben een heldin op sokken. Het perfecte pakket! De chocola ging bijna in één dag op, (nog een blokje bewaard, haha) en verder heb ik weer wat fijne afleiding de komende dagen. Super bedankt, Hannah.

20170502_150747

Het laatste pakketje laat zich door omstandigheden nog even op zich wachten. Dat geeft niet, lief swapmaatje. Dus voel je daar vooral niet schuldig of gehaast door. Mijn brievenbus wacht wel even op je pakketje, en ik dus ook! Take care of yourself.

Al met al word ik behoorlijk vrolijk door al die pakketjes in de maak en het krijgen van de pakketjes, echte post is zoveel leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.