Uncategorized

Back to school: Ik ben er klaar voor!

Nog iets meer dan een week vakantie en dan moet ik weer naar school. Ondertussen zijn mijn boeken afgeleverd, gekaft, heb ik mijn schoolspullen binnen en ben ik redelijk uitgerust voor het nieuwe schooljaar.

Deze vakantie zou ik nog wat aan school werken. Dat heb ik wel gedaan, maar niet zoveel als ik wilde doen. Ik zou dus nog een klein tandje bij moeten zetten in het nieuwe schooljaar om de stof er op tijd doorheen te jassen, maar op dit moment heb ik er vooral heel veel zin in.

Ik heb weer zin om mensen te zien en om weer iets voor mijn toekomst te doen. Ik hou van leren en de laatste week heb ik meer voor school gedaan als de hele vakantie bij elkaar. Ik merk dat ik er weer energie voor heb en dan krijg ik er automatisch gewoon weer heel veel zin in om daar iets mee te doen. Zo heb ik de afgelopen nachten als ik niet kon slapen nog even een leesboek voor Nederlands erbij gepakt. Het klinkt eigenlijk een beetje gek, maar ik hou ervan om naar school te gaan.

Nu alles me net iets makkelijker af gaat met de medicatie hoop ik daarmee dit schooljaar wel in 4 vakken eindexamen te kunnen doen. Ik heb goede hoop dat ik op z’n minst verder kom dan vorig jaar. Laten we hopen dat dat ook genoeg is!

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.