Uncategorized

Back to school: Schoolspullen

Het is alweer bijna zover dat het nieuwe schooljaar begint. En naast dat ik het sowieso wel weer leuk vind dat school weer begint, heb ik voor dit schooljaar ook weer frisse moed! En met die frisse moed ben ik weer eventjes helemaal los gegaan om leuke schoolspullen te gaan kopen!

schoolspullen

Ik was al regelmatig de V&D en de Hema binnengelopen om te kijken naar wat voor leuke dingetjes ze dit jaar hadden. Ondertussen had ik al een klein lijstje gemaakt met wat ik nog nodig had en daarmee ging ik aan de slag. Op naar het leuke voor weinig geld!

Na alles nog een keer bekeken te hebben ben ik de schoolspullen die ik nodig had bij elkaar gaan rapen. Allereerst een agenda bij de V&D, omdat ze nog steeds diegene hadden die ik leuk vond. Ook toepasselijk voor dit jaar. Shut up and smile! En ik hoop dat me dat dit jaar iets meer gaat lukken.

agenda 2015-2016

Ook vind ik het fijn dat de binnenkant van de agenda niet te druk is, zo kan ik hem zelf nog opfleuren en word ik sowieso niet op elke pagina overprikkeld. Hij heeft handige fotomapjes, een liniaaltje/boekenleggertje en een hele handige maandplanner, waardoor je in een oogopslag de planning van je maand kan zien. Vooral heel handig voor dozen zoals ik die altijd alles vergeten en toch dingen op lange termijn plannen.

agenda 2015-2016 open

Daarna ben ik doorgegaan naar de Hema voor de overige schoolspullen. Een nieuwe etui (want die was heel hard nodig!), bijpassende pennen en potloden, een puntenslijper en een gum. Ik heb nieuwe markeerstiften gehaald omdat die bij mij altijd snel op gaan en daarmee zat mijn etui al behoorlijk vol.

puntenslijper gum

Ik had ook nog nieuwe schriftjes nodig, genoeg. Want naast de lesstof en het huiswerk, staan er bij mij ook altijd random woorden en zinnen tussen geschreven. Het duurde even voordat ik koos, maar uiteindelijk heb ik een gemengd pakje gepakt met streepjes en figuurtjes. Streepjes kunnen altijd en het andere schriftje vond ik helemaal geweldig!

schrift

Als laatste haalde ik een elastomap zodat ik geen los-papierwerk meer in mijn tas heb zitten. Is vast een stuk opgeruimder en raak ik eens een keer niet de dingen kwijt die ik nog voor mijn examens nodig heb en zocht ik nog een leuk notitieboekje uit om de belangrijke aantekeningen in op te schrijven. Binnenkort nog wat collegeblokken halen met ruitjes en lijntjes en dan ben ik helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Welke schoolspullen heb jij al gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.