Uncategorized

Heldin op Sokken in een nieuw jasje!

 

Al enige tijd liep ik met het idee om mijn blog in een nieuw jasje te steken. Echter had ik er steeds geen energie of tijd voor om het bloggen goed bij te houden. Dat wilde ik eerst weer ‘onder de knie krijgen.’ Dat is de komende weken gelukt, dus tijd voor dé stap: een mooie nieuwe lay-out.

De basis is hetzelfde, echter vond ik dit een wat mooiere, frissere uitstraling hebben. Tevens heb ik hier meer kansen om uit te bereiden door middel van een shop, die ik wil gaan gebruiken als mijn boek uit is. Een voordeel voor de lange termijn zullen we maar zeggen.

Verder maak ik mijn blog iets meer prioriteit. De laatste jaren heb ik gemerkt dat ik eigenlijk te weinig schrijf, maar het helpt me zo als ik het wel doe. Ik heb lang gedacht dat dat niet zou werken, maar ik heb de laatste weken veel geschreven en ik merk duidelijk verschil. Ik ben rustiger in mijn hoofd. Tijd om dit met beide handen aan te grijpen en meer te gaan schrijven!

Wat is er veranderd?
Zoals jullie misschien gemerkt hebben, ben ik wat meer rubrieken gestart. ‘999 vragen aan mezelf’ en ‘Marleen goes fit’ zullen regelmatig terugkomen. Verder publiceer ik op vaste dagen. Maandag, woensdag en vrijdag. Op woensdag zal de rubriek ‘My song of the week’ vast staan. De andere twee dagen wisselen van onderwerpen. Schrijf ik meer, kan het zijn dat ik de dagen (tijdelijk) uitbreid.

Ook heb ik eindelijk een logo. Dat heeft dus bijna 3 jaar geduurd, maar wat ben ik er onwijs trots op. Verder ga ik proberen meer foto’s te maken en te plaatsen. Om zo een mooier en beter beeld te geven over alles wat ik meemaak.

Kortom, ook een hoop veranderingen.

Verder wil ik jullie vragen, als je altijd up-to-date wilt zijn, mijn Facebookpagina te volgen of/en je te abonneren op mijn blog, dat kan beide aan de rechterkant. (Voor telefoons even scrollen naar onder). Je doet me er een heel groot plezier mee!

Wat vinden jullie van de verandering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.