Uncategorized

Het nieuwe jaar in met een winactie

Het is dan eindelijk zo ver, het jaar 2017. Ik heb er best naar uitgekeken omdat dit mijn jaar wordt om weer steeds meer een gewoon leven op te pakken buiten therapie om. Examen doen in 4 vakken, werken en vooral heel veel genieten!

Omdat te vieren, want het voelt wel een beetje als een mijlpaal, heb ik een winactie opgezet samen met Anne van A-typist. Ik mag een setje van de steuntje-in-de-rug-kaarten weggeven.

©A-typist

©A-typist

De kaarten zien er zo uit en zijn vooral bedoeld voor als de gewone beterschapskaarten niet passen. Dit omdat mensen bijvoorbeeld chronisch of psychisch ziek zijn, of niet meer beter worden. Daarom heeft Anne kaarten bedacht die anderen toch een steuntje kan geven die ze nodig hebben in zwaardere tijden.

Naast een setje steuntje-in-de-rug-kaarten stop ik er een leuke persoonlijk kaartje bij en mogelijk nog een leuke verrassing (mits mijn energie het toelaat. School gaat immers voor).

Wil jij dit winnen? Stuur dan een mailtje vóór 14 januari 23:59 naar winactie@heldinopsokken.nl met je naam, adres en evt. je persoonlijke verhaal die ik kan gebruiken voor het persoonlijke kaartje. Dat laatste hoeft natuurlijk niet, je maakt er geen minder kans door!

De winnaar maak ik op 16 januari bekend.

Wil jij zeker zijn van een setje, wees er dan snel bij! Want er zijn nog maar 50 setjes in verkoop. Je kan het setje kopen via http://a-typist.nl/shop/ of via bol.com.

Ik wens jullie een heel mooi, bijzonder, fijn, liefdevol en vooral gezond nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.