Uncategorized

Het roer gaat om!

Ik zit al maanden met het idee om mijn blog een nieuw leven in te blazen. Het is me namelijk, vooral het afgelopen jaar, niet gelukt om veel voor mijn blog te schrijven en dat vind ik best wel zonde. Ik vind het namelijk ongelofelijk leuk om met mijn blog bezig te zijn, om te schrijven. Ik heb daarom besloten om het anders aan te pakken.

Eigenlijk wilde ik het vanaf het nieuwe jaar doen, nu zijn we alweer een kwart van het jaar verder. Maar vanwege gezondheidsredenen en school was het me niet gelukt om het voor elkaar te boksen. Nu wel! Daar vertrouw ik op.

Het roer gaat dus om, naast dat in mijn leven het roer om is gegaan, komt die stap nu ook bij mijn blog. Ik heb lang nagedacht hoe ik dat wilde doen en ik besloot om een vaste dag te pakken waarop ik mijn artikel online gooi. Voortaan komt er dus, mits het me fysiek & mentaal lukt, op maandag en vrijdag een artikel online! Ben ik heel ijverig met schrijven geweest, heb ik de ‘extra dag’ op de woensdag ingezet.

Naast dat ik dus meer ga schrijven, wil ik ook meer een kijkje geven in het leven van de ‘gezonde’ Marleen. Dat wordt nog knap lastig, zeker omdat er dagen/weken zijn dat het leven prut is, ik nauwelijks iets kan doen en het leven eigenlijk niet zo zinvol is. Toch vind ik dat dit ook een stap is die ik moet maken. Ik ben niet alleen de Marleen met borderline, dwang en chronische pijn. Ik ben ook nog een jonge vrouw van 19 jaar, die puzzelt over wat ze later wil worden en wat ze kan met haar leven.

Als laatste heb ik besloten ook anderen aan het woord te laten. Dit wil ik voornamelijk doen via gastblogs, maar mogelijk blaas ik ‘Heldin van de Maand’ een nieuw leven in.

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie van mijn ideeën vinden.

(Ps. Wil je zelf een gastblog schrijven? Stuur dan een mailtje naar info@heldinopsokken.nl met wie je bent en waar je graag over wil schrijven!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.