Uncategorized

Ik werd 21!

Een paar weken geleden was ik jarig, een bijzonder moment. In de afgelopen jaren had ik namelijk nooit gedacht dat ik 21 jaar zou worden met zoveel (fysieke en mentale) pijn. Ik ben trots en het voelde eigenlijk wel oké. Ik werd verwend door mijn vrienden en familie vol cadeautjes en vele wensen. In dit artikel laat ik je de cadeautjes zien die ik heb gekregen. Sommige leuk, andere juist met een hele mooie betekenis erachter.

Via de post kreeg ik vele kaarten en een pakketje met Tony Chocolonely-repen erin. Verder werd ik verwend met het spel Qwixx, geld en een playstation 3. Een paar maanden eerder had ik al voor mijn verjaardag een hele set ecoline brushpennen gekregen.

De dag zelf was niet zo bijzonder, er was weinig bezoek en we aten tussendoor even een taartje. Een week later vierde ik mijn verjaardag voor een klein groepje vrienden. Ik kreeg een heel verwenpakket met kaarsjes, thee, chocola en een gezichtsmaskertje. Ik kreeg geweldige, kleurrijke sokken, pennen, knutselspullen en  een pot met ingrediënten om mee te bakken. Eigenlijk alles om goed voor mezelf te zorgen, om vrolijk van te worden. Ik vond het fijn dat mijn vrienden daaraan meedachten, zeker omdat dat de laatste tijd voor mezelf zo moeilijk is om het mezelf te gunnen.

Daarnaast kreeg ik nog wat kleine cadeautjes. Een daarvan was een soort Squishy, maar dan net een tikkeltje anders. Ik merkte al snel dat het me helpt als ik onrustig ben om dat kleine varkentje in mijn handen te nemen. Daarnaast word ik er al gewoon vrolijk van als ik hem zie, hij is zo schattig. Ook kreeg ik een potje met een papieren klavertje vier erin, voor geluk. Voor al het geluk wat ik nodig heb. Van mijn moeder kreeg ik nog een hangertje met ketting in de vorm van een hartje. In dat hartje zit een briefje dat ze trots op me is en van me houdt, iets wat heel fijn is om om je nek te hebben hangen en wat altijd bij je is.

Verder kreeg ik nog twee hele persoonlijke cadeautjes. Een fotolijstje met twee quotes erin die passen bij mij. Iets wat een heel mooi plekje in mijn kamer krijgt. Ook kreeg ik nog een wensarmbandje, als die slijt en van je arm afvalt komt de wens uit. Op de achterkant stond een mega lang en lief verhaal van diegene van wie ik het kreeg.

Ik voelde me gesteund door iedereen, ik kreeg liefde. Én ik kon het ontvangen. Dat was misschien nog wel het mooiste, dat ik het mezelf kon gunnen, al die liefde om me heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.