Uncategorized

Notitieboekjesverslaving

notitieboekjes

Ik weet niet goed wat het is, maar op de een of andere manier lukt het me nooit om de Hema of een andere winkel uit te komen zonder notitieboekjes. Het is als het ware een verslaving. Ik vind er zoveel leuk, dat ik ze maar gewoon allemaal koop en vervolgens thuis een hele stapel nieuwe notitieboekjes heb.

De ene is basic, de ander heeft veel kleur, weer een andere heeft een leuk figuurtje. Ik heb met notitieboekjes wat veel mensen hebben met washi-tape. (Overigens, niet helemaal waar. Washi-tape vind ik ook echt helemaal geweldig, alleen koop ik dat iets minder snel).

Ik hou van notitieboekjes. En misschien is het niet alleen om de leuke kaft, maar ook omdat het een stukje van mij is. Het stukje papier waar je alles op kan schrijven wat je wilt, dat boekje wat helemaal van jou is. Alleen als ik er al naar kijk word ik er al vrolijk van en als ik mezelf wil verwennen, is dat ook iets wat ik zal gaan kopen.

Ik heb genoeg om te schrijven, daar niet van, maar ik vind het altijd jammer om notitieboekjes te gebruiken, omdat ze dan verkleuren of verbuigen en daar vind ik ze te leuk voor. Als ik een notitieboekje wil gebruiken, dan haal ik er vaak 2 van. Dat klinkt waarschijnlijk heel erg raar, maar anders vind ik het zo zonde van al die mooie boekjes!

Dan koop je iets, omdat je zo van schrijven houdt, en dan gebruik je het niet. Nu ik het zo opschrijf klinkt het eigenlijk heel erg stom. Mijn logica. Maar ach, al zou ik er nog in schrijven, dan zou ik er waarschijnlijk nog te veel hebben, want ik koop er zoveel dat ik ze niet allemaal vol kán schrijven. Daar zijn het er veel te veel voor.

Heb jij een rare verslaving, of iets wat je altijd in de winkel koopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.