Uncategorized

Shoppingblog: Winkelen in de Action

action 1

Afgelopen vrijdag ben ik naar Waalwijk gegaan om te gaan winkelen in de Action. Ik wilde er even op uit en had eigenlijk nog een schrijfblok nodig, dus dat was een mooi taakje voor de vrijdagmiddag. Maar in plaats van met alleen een schrijfblok thuis te komen, kwam ik met een hele tas vol thuis, oeps!

Ik heb mezelf even helemaal laten gaan en toen bedacht ik me dat washi tape wel heel leuk is voor een project waar ik mee bezig ben, waardoor ik flink wat heb ingeslagen. Er waren zoveel verschillende en ik kon niet kiezen, waardoor ik 7 verpakkingen in mijn mandje heb gegooid.

action 3

Verder kwam ik hele leuke notitieboekjes tegen en omdat ik graag in notitieboekjes wil gaan schrijven, heb ik er van allemaal twee gekocht. Ze hebben allemaal een leuke tekst. ‘Keep on going,’ ‘Be yourself everyone else is already taken,’ ‘Make things happen’ en ‘All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.’ Een van deze boekjes wil ik gebruiken om verslag in te doen van mijn therapie zodat ik weet wat ik allemaal heb gedaan en bereikt op de weg naar geluk.

Na de notitieboekjes kwam ik ook nog leuke stempeltjes tegen, toen heb ik me even moeten inhouden om niet alles te gaan kopen, maar heb ik de leukste uitgezocht en die heb ik in mijn mandje gelegd.

action 4

Als laatste had ik nog een doos met stiften gepakt omdat al mijn stiften het langzaam aan beginnen te begeven en deze waren goedkoop en in alle kleuren. Voordeel van de Action!

De caissière stond een beetje te kijken van mijn aankopen toen de notitieboekjes gescand moesten worden en daarna had ik een flinke tas met spulletjes. Ik heb genoten van mijn korte uitstapje en mijn leuke aankopen.

action 2

Wat kan jij nooit laten liggen in de Action?

Join the discussion

  1. Isolde

    Goed geslaagd zeg! Ik ben wel nieuwsgierig naar je Washi-tape project 🙂

    Ik kan bij de action nooit de sokken laten liggen, ze hebben vaak zulke heerlijk hysterische printjes, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.