Uncategorized

Shoppinglog: Plunder de Hema

geheel hema

De Hema is sowieso al mijn favoriete winkel. Ik ben er vaak te vinden en eigenlijk is dat best slecht, want ik kom nooit buiten zonder een nieuw notitieboekje of ander hebbedingetje. Toen ik me een tijd geleden erg rot voelde, mocht ik van mezelf helemaal los gaan en heb ik voor zo’n 40 euro dingen gekocht bij de Hema. Het was niet zo goed voor mijn bankrekening dus, maar ik heb wel een aantal super leuke dingen die ik jullie graag wil laten zien!

notitieboekjes hema 1

Ik begin met het eerste deel van de notitieboekjes, de buitenste twee op de foto’s hebben een zachte kaft en daar ben ik helemaal verliefd op geworden. Ik vond ze zó leuk, ze waren dik en pasten perfect in mijn idee om echt verhalen te gaan schrijven, als boekvorm en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. De middelste is redelijk basic, van karton maar niet super stevig. Maar omdat het voor een spotprijsje was heb ik hem toch meegepikt, want ik kon de verleiding van nóg een notitieboekje niet aan.

diy sets

Ook kwam ik super leuke DIY-setjes tegen voor maar 1 euro. Ik heb alle vier de vormen meegenomen, theepotjes, vogeltjes, hartjes en gewone basic labeltjes. Ook zitten er leuke stickertjes bij en zijn de hangertjes al volop in gebruik bij cadeautjes of dingetjes om te knutselen.

pakketje schrijfwaren

Waar ik het minst tevreden mee ben (achteraf) was een pakketje schrijfwaren. Er zaten twee notitieboekjes in, klemmetjes en een pen. Oké, niet het ergste wat je kan kopen en vooral het grijze notitieboekje kan ik leuk versieren, maar ik vind het ook niet veel bijzonder.

notitieboekjes hema 2

Naast de drie notitieboekjes hierboven heb ik er nog een paar gescoord. Eentje met subtiele hartjes, die niet erg opvallen. Ik had hem al regelmatig zien liggen en elke keer wilde ik het eigenlijk meenemen. Maar dat heb ik nu dus eindelijk gedaan. Het notitieboekje met de konijntjes is meer een schriftje, dus die heb ik meegenomen voor mijn nieuwe schooljaar voor de belangrijke dingen. De middelste vond ik natuurlijk heel toepasselijk in mijn situatie. ‘Anything is possible,’ alleen daarom wou ik hem al meenemen.

tas hema

Als laatste had ik deze ontzettend leuke tas gekocht. Ik twijfelde tussen verschillende, maar dit printje vond ik uiteindelijk het leukst. Ik was al tijden op zoek naar een leuk tasje dat kleiner was dan mijn rugzak en die heb ik dus eindelijk gevonden. Hij is al volop in gebruik en elke keer als ik hem nodig heb ben ik weer blij dat ik hem heb gekocht. En de stiften zijn natuurlijk altijd handig en waren ontzettend goedkoop! Te goedkoop om te laten liggen. Al met al heb ik dus veel uitgegeven, maar wel allemaal leuke dingetjes waar ik gelukkig van wordt.

In welke winkel kan jij nooit iets laten liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.