Uncategorized

Swappen

Het is al een aantal weken geleden dat een vriendin me op ‘swappen’ wees. ‘Dat is echt iets voor jou, Marleen.’ Ze stuurde een link door van de instaswap spring edition en zo kwam ik tot de conclusie dat dit inderdaad iets voor mij is.

Tijdens een swap wissel je pakketjes uit. Iedereen krijgt een soort lootje, met een naam en twitter/blog/instagram account. Daar maak je een leuk pakketje voor en stuur je op op de afgesproken datum. Zelf krijg je ook een pakketje thuisgestuurd. En tada, een heus feestje in je brievenbus.

Ondertussen heb ik me ingeschreven voor twee verschillende swaps. Allereerst de instaswap 2017 spring edition. Het thema is dus de lente, dus op zoek naar alle mooie lente-dingen die ik maar kan vinden. De kosten bij deze swap bepaal je helemaal zelf, waardoor het erg laagdrempelig is om mee te doen. Ideaal voor mensen die het heel leuk vinden om te freubelen, maar het niet zo breed hebben!

De tweede swap waar ik me voor ingeschreven heb, was er eentje die me persoonlijk heel erg aansprak qua thema. De S&S Mental Health Swap. De bedoeling is dat je een pakketje maakt voor iemand die wel een oppepper kan gebruiken. Ik vind het extra mooi om een pakketje voor iemand te kunnen maken die het moeilijk heeft, zodat ik zijn of haar leven een beetje op kan fleuren!

Het leuke aan swappen is dat je zo bezig bent voor iemand anders, dat je bijna vergeet dat je zelf ook iets krijgt. Op dit moment heb ik nog geen lootje, maar ben ik al druk bezig met voorbereidingen. Zo kijk ik in elke winkel of ik leuke dingen zie voor mijn swapmaatje en zoek ik op pinterest leuke dingen om te maken.

Ik heb nu al ontzettend veel zin in deze twee swaps en jullie zullen vast binnenkort meer lezen over de vorderingen van het swappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.