Uncategorized

Verjaardagscadeautjes

cadeau 1 18 jaar

Het is al bijna twee maanden geleden dat ik jarig was en ik heb mijn 18e verjaardag heel uitgebreid gevierd, 3 keer in totaal zelfs. Voor familie, voor vrienden en voor mensen uit het revalidatiecentrum en ik moet toegeven dat ik ontzettend verwend ben en ik wil graag met jullie delen wat ik allemaal heb gekregen!

Op de dag zelf, 23 augustus, heb ik wat familie uitgenodigd om mijn verjaardag te komen vieren. Die dag heb ik vooral veel geld gekregen, want daar had ik om gevraagd. Maar mijn broers kwamen met wat ‘creatieve’ cadeautjes.

De ene kwam met een fles Trojka en een flesje Flugel. Ik mag voorlopig nog niet drinken door mijn medicatie, maar de fles Trojka ruikt al lekker en alcohol blijft lang goed, dus dat is helemaal geen probleem. Mijn jongste broer kwam met een chip van Holland Casino. Je ziet het al wel, ze voeden me goed op met slechte gewoontes. 😉 Maar dat mogen ze ook maar één keer doen nu ik 18 ben.

Mijn oudste broer kwam met een spel voor de wii, Donkey Kong. We hebben vroeger heel vaak Donkey Kong gespeeld en een aantal jaar geleden hadden we het spel geleend, maar we hadden hem nog niet uitgespeeld voordat hij weer terug moest. Geweldig dat die daar dus mee kwam en we zijn nu elke keer als hij mee komt eten, enthousiast Donkey Kong aan het spelen dus tot nu toe heeft het al een hoop lol bezorgd!

Van mijn ouders kreeg ik een blikje en een aantal rolletjes washitape waar ik me binnenkort helemaal mee kan uitleven. Op het blikje staat een leuke spreuk die de laatste tijd ook echt bij mij past, ‘enjoy the little things.’ Verder mag ik van mijn ouders nog iets kiezen, ik weet nog niet helemaal wat, maar ik denk dat het het boek ‘UP’ wordt van Myrthe van der Meer.

cadeau 2 18 jaar

Mijn verjaardag voor vrienden was weer een verjaardag met veel geld. Maar ook kreeg ik twee tijdschriften, een set met zeepjes, een h&m cadeaubon en een grote snoepzak. Verder kreeg ik via de post een musicalcard opgestuurd en later van een andere vriendin een doos bonbons. (Die nu al heel lang op zijn, oeps!)

cadeau 5 18 jaar

Ook kreeg ik een heel pakket met allemaal bakspulletjes. Een spatel, een doosje om macarons mee te bakken, versiering, vlaggetjes en cupcakevormpjes en dat allemaal in een leuk mandje!

cadeau 6 18 jaar

Met de mensen van de Hoogstraat heb ik een heerlijke high tea gehouden waarbij ik enorm heb gelachen. We hebben rustig aan gedaan, maar dat maakte het feestje niet minder leuk en ook op deze dag was ik flink verwend! Naast dat ik ook hier weer geld kreeg, kreeg ik van iemand ook een gebreide cactus (geniaal voor iemand die niet zulke groene vingers heeft) en een tekennotitieboekje en daar had ik er nog geen van. Ook kreeg ik nog een beker/pot met snoepjes erin.

cadeau 3 18 jaar

Als laatste kreeg ik twee notitieboekjes (dezelfde, want ze hebben mijn blog goed doorgelezen) en een spelletje dat ‘storycubes’ heet en dat is zeker te weten het leukste cadeautje van dit jaar! Het doel van het spel is om de dobbelstenen te gooien en met de plaatjes die je ziet een verhaal te schrijven. Heel leuk voor iemand die van schrijven houdt en soms de inspiratie mist in een fantasieverhaal, daar komt vast nog wel een keer een artikel van!

cadeau 4 18 jaar

Zoals je hebt gelezen ben ik hartstikke verwend met allemaal leuke cadeautjes, waar ik nog heel lang plezier mee kan hebben!

Wat zou jij voor je verjaardag willen hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.