wereld ontdooien

Wereld ontdooien: Inspirerende slinger

Elke week doe ik een opdracht uit de wereld ontdooi-app van de wereldontdooisters om de wereld een beetje mooier te maken. Deze week heb ik een leuke slinger gemaakt, waar ik mijn kamer mee ga versieren.

wereldontdooisters slinger

Het kostte veel tijd, maar ik vind het wel een heel erg leuk idee en eigenlijk is het ook best leuk om te doen. Deze keer heb ik de woorden ‘live, love, laugh’ gekozen, maar je kan er ook een leuke quote voor uitzoeken. Ik vond dit best wel bij mijn kamer passen, dus daarom heb ik hiervoor gekozen.

Als je bedacht hebt welke tekst je wil maken, is het tijd om kleuren te kiezen. Mijn kamer is antraciet met wit, dus de kleuren maakte voor mij niet zoveel uit. Ik heb dus gewoon maar een kleur gepakt waar we nog veel hadden en die bij elkaar paste.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de allerhandigste ben. Zo kwam ik er na het knippen van de letters achter, dat de wereldontdooisters het veel handiger hadden gedaan. Het is slim om boven de letters ook nog een strook papier te houden, dan kan je ze makkelijker vastzetten met een splitpen en hoef je niet zo kneuterig te doen zoals ik!

live love laugh slinger

Terwijl ik bezig was kreeg ik eigenlijk steeds meer ideeën. Het is bijvoorbeeld ook leuk om te maken met gefeliciteerd, geslaagd, of zulk soort dingetjes. Erg leuk als extra cadeautje als je het ook leuk vindt om zoiets te maken. Volgende keer maak ik er zeker een voor iemand anders!

Van welke inspirerende woorden zou jij een slinger maken?

De wereldontdooisters zijn drie jonge Bossche kunstenaressen die, naast beeldende- ook sociale kunst scheppen met als doel mensenharten te warmen. Meer over de wereldontdooisters kan je vinden op www.wereldontdooisters.nl De wereldontdooi-app (voor android) kan je vinden in de playstore onder de naam ‘wereld ontdooien.’

Join the discussion

  1. Celine

    Wat een leuke app! Ik leer allemaal leuke dingen kennen door jouw blog. Woorden die mij hoop geven zijn: hold on, pain ends (hope) en a je to (dat is alles). Die laatste vooral om te beseffen dat je niet altijd verder hoeft te gaan omdat anderen dat willen. A je to, zo is het goed b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.