wereld ontdooien

Wereld ontdooien: Vannacht wil ik dromen…

Wereld ontdooien: vannacht wil ik dromen…

Elke week doe ik een opdracht uit de wereld ontdooi-app van de wereldontdooisters om de wereld een beetje mooier te maken. Vandaag ga ik schrijven over de droom die ik vannacht wil hebben. Ik ben erg benieuwd of ik mijn fantasie kan laten gaan en of het me gaat lukken het in woorden te beschrijven, maar dat zien we vanzelf!

wereldontdooisters droom

‘Vannacht wil ik dromen dat mijn wereld een groot snoepparadijs is met alle lekkere dingen van de wereld. Gesneden fruit zoals watermeloen, peer, kiwi, appel, aardbeien, nectarines. Veel koekjes, chocola en een oneindigheid aan snoepjes en taart. Je hoeft niet gezond te eten om je goed te voelen en je kan net zoveel eten als je wil zonder aan te komen.

In die wereld bestaat er geen pijn of psychische problemen. Er gaat niemand dood, er bestaan geen ongelukken en nare ziektes. Het is alleen maar vredig en rustig. Je kan alleen maar gelukkig zijn. Iedereen doet leuk naar elkaar en iedereen heeft elkaar lief. Zat de wereld maar echt zo in elkaar.’

Deze opdracht vond ik heel erg leuk om te doen omdat je de wereld zo perfect kan maken als je wil, en zoals jullie vast al weten hou ik van perfect! Wel vond ik deze opdracht een beetje eng omdat ik het heel moeilijk vind om mijn fantasie de vrije loop te geven. Ik vind het lastig om te weten dat veel fantasieën nooit werkelijkheid kunnen worden en daarom mag ik er van mezelf niet aan denken. Het was dus best een uitdaging voor me, maar ik vind het wel goed van mezelf dat ik het heb gedaan!

Welke droom zou jij vannacht willen hebben?

De wereldontdooisters zijn drie jonge Bossche kunstenaressen die, naast beeldende- ook sociale kunst scheppen met als doel mensenharten te warmen. Meer over de wereldontdooisters kan je vinden op www.wereldontdooisters.nl De wereldontdooi-app (voor android) kan je vinden in de playstore onder de naam ‘wereld ontdooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.