wereld ontdooien

Wereld ontdooien: Wasknijperberichtjes

Elke week doe ik een opdracht uit de wereld ontdooi-app van de wereldontdooisters om de wereld een beetje mooier te maken. Deze week heb ik geheime wasknijperberichtjes gemaakt.

wereldontdooisters wasknijperberichtjes

Ik heb mezelf even van de creatieve kant laten zien en ik heb de knijpers ook een leuk kleurtje gegeven. Helemaal gelukt is het niet, groen plakte vast en paars werd bruin, maar ach! Ik heb een leuke poging gedaan.

Het moeilijkste aan deze ‘opdracht’ is om iets leuks te verzinnen als boodschap. Ik heb uiteindelijk 3 verschillende dingen verzonnen die ik wel in mijn omgeving kon gebruiken en die ik toepasselijk vond bij mijn blog. Deze 3 knijperberichtjes zijn voor jullie allemaal bedoeld.

wasknijper hope

Het was even puzzelen hoe ik het briefje nou goed in de wasknijper kreeg, maar uiteindelijk heb ik een klein briefje van 2cm (4 keer dubbelvouwen, 1cm om op te schrijven) bij 0,8cm gebruikt en daar ging het heel goed mee. Als jullie een keertje wasknijperberichtjes maken, hoeven jullie daarover niet meer te klunzen.

wasknijper bedankt

Ik vond het erg leuk om te doen en ik denk dat het een leuk idee is om iemand te verrassen. Je kan het eigenlijk zo creatief maken als je wilt, met twee linkerhanden heel basic of hele creatieve mensen met alles erop en eraan. Als ik de gelegenheid heb om hier iets leuks mee te doen, doe ik dit zeker opnieuw!

wasknijper je kan het

Wat heb jij deze week gedaan om de wereld wat mooier te maken?

De wereldontdooisters zijn drie jonge Bossche kunstenaressen die, naast beeldende- ook sociale kunst scheppen met als doel mensenharten te warmen. Meer over de wereldontdooisters kan je vinden op www.wereldontdooisters.nl De wereldontdooi-app (voor android) kan je vinden in de playstore onder de naam ‘wereld ontdooien.’

Join the discussion

  1. Kim

    Ah, wat leuk! 😀

  2. Xenia

    Suuuper leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.